mandag den 23. april 2012

De mærkelige regler

Er der noget der er meget af til Generalkonferencen, så er det mærkelige regler! Det hele kommer til at foregå efter de amerikanske parlementariske regler - krydret med lidt metodisme.
Det kan godt være, at vi synes vi nogle gange gør tingende meget buekratisk og gammeldags, men det er intet imod hvordan det her kommer til at spænde af. Men det i sig selv skal nok også blive sjovt :-)

I får lige 2 af de rigtig sjove regler idag - måske kommer der flere jeg er nødt til at dele med jer efterhånden som dagene går.
- Hvis der efter 3 valgrunder ikke er simpelt flertal ved personvalg, starter hele processen forfra. (i denne sammenhæng betyder forfra - helt forfra også med nomineringerne - pyyyyyyha)
- Hvis man begynder at argumenterer inden man stiller et ændringsforslag, kan man ikke få lov til at stille ændringsforslaget (Det er den omvendte verden - jeg vil til en hver tid, komme med argumenterne eller i hvert fald forklare mig, inden jeg stiller forslaget. Men er man først gået igang, så er der ingen vej tilbage, og slaget er tabt).

Ingen kommentarer: